Xone Phone Recenzije, cijene i kupnja

U moderno doba svi imaju pametni telefon. U nekim slučajevima to su vrhunski uređaji koji su cijene vrlo visoke. Nažalost, i danas je to u mnogim aspektima slučaj da dva proizvođača, posebno kada se radi o pametnim telefonima, dobivaju bodove kada su u pitanju visoka kvaliteta, funkcionalnost uparena s prekrasnim dizajnom: Samsung i Apple. No, oba proizvođača prodaju svoje telefone po relativno visokoj cijeni, tako da ih nisu svi u mogućnosti nabaviti. Umjesto toga, kupuju se drugi uređaji gdje morate očekivati ​​gubitke u radu, probleme i još mnogo toga. Zahvaljujući Xone Phone ovi su puta gotovi. Zahvaljujući ovom modelu moguće je nabaviti kvalitetan mobilni telefon koji donosi dobre kvalitete oba proizvođača.

Što je Xone Phone?

Xone Phone je pametni telefon koji je po dizajnu vrlo sličan drugom modelu na tržištu. Prednja strana izgleda vrlo slično iPhoneu X, dok straga više podsjeća na Samsungove modele. Riječ je o mobitelu koji je opremljen najnovijom tehnologijom, izgleda dobro i možete se osloniti na njegove performanse. Evo njegovih značajki:

 • 5,7-inčni IPS zaslon s više dodira
 • 4G LTE Internet
 • Dual Micro & Nano SIM
 • 16 MP dvostruka stražnja kamera i 5 MP prednja kamera
 • Baterija visokih performansi
 • Senzor otiska prsta
 • Android operativni sustav

Xone Phone

Uz jasan zaslon integrirana je i visokokvalitetna kamera s kojom se mogu snimiti prekrasne fotografije. Telefon se, što se tiče baterije, drži tijekom cijelog dana i osigurava dobru funkciju. Jednostavan rad i dodatne funkcije su pitanje. Tako mobitel može jako dobro pratiti konkurenciju, a dostupan je i osobama koje imaju manji proračun.

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

Kakva je korist od pametnog telefona?

U principu, danas svi posjeduju mobitel. Bez napuštanja takve kuće mnogi ne mogu zamisliti. Upravo situacija da želite biti u trgovini i napraviti usporedbu cijena zahtijeva prijevoz pametnog telefona koji omogućuje internet. S uređajem kojem smo dostupni, mogućnost stvaranja bilješki u bilo kojem trenutku, upućivanja telefonskih poziva i poziva u pokretu kada je u pitanju navigacija. Druženje bez mobitela ili pametnog telefona u ovom je trenutku prilično teško, ali to također znači da uređaji visokog cenovnog razreda često imaju preveliku cijenu. Međutim, kod ovog modela to je drugačije.

Zašto mi treba Xone Phone?

Xone Phone se svidi posebno onima koji bi željeli kupiti uređaj visoke kvalitete, ali ne mogu si priuštiti vrlo visok proračun. U osnovi je pogodan za mlade i stare, bez obzira jeste li muškarac ili žena. Posebno se svidi onima koji zapravo žele kupiti pametni pametni telefon od Applea ili Samsunga, ali ne mogu potrošiti potrebni novac za to. U principu, svatko ima pravo posjedovati pravilno funkcionirajući mobilni telefon bez potrebe za trošenjem malo bogatstva. Uz to, apelira na ljude koji žele osigurati određenu sigurnost na svom mobilnom telefonu. Zahvaljujući senzoru otisaka prstiju i čak otključavanju Face-ID-a, ovaj je model vrlo prikladan za ove ljude.

Kako se Xone Phone koristi?

U osnovi kao i svaki drugi pametni telefon. Za bolju iskoristivost instaliran operativni sustav. Android 8.1 je instaliran na uređaj, ali uvijek je moguće ažurirati ga na najnoviju verziju. Android 8.1 poznat je po optimiziranju tijeka rada, a istovremeno pruža optimalnu upotrebljivost za sve. Nakon isporuke potrebno je prvo izvršiti sve osobne postavke. Mobilni telefon vodi korisnika kroz razumljiv sustav i već se nakon kratkog vremena može koristiti. Prepoznavanje lica postavlja se na zaslonu i prednjoj kameri tijekom postavljanja, ali senzor otiska prsta nalazi se na stražnjoj strani, unutar malog udubljenja. Kasnije se može postaviti i putem izbornika, ali nudi optimalan način za otključavanje uređaja i prilagođavanje različitih funkcija.

Koje su prednosti i nedostaci Xone Phone?

Kao i svaki gadget, i ovaj ima svoje prednosti i nedostatke, koje bismo željeli navesti u nastavku. To može dodatno utjecati na odluku o kupnji.

prednosti

 • jednostavan rad
 • ugodan dizajn
 • pouzdana baterija
 • Privatnost zahvaljujući senzoru otiska prsta i prepoznavanju lica
 • povoljna cijena

nedostaci

 • nije poznato

Kao što vidite, prednosti su očite, a nema nedostataka koji bi se trebali brinuti. Proizvođač je pametni telefon opremio svime što čini korisnika zadovoljnim, nudeći ga po stvarno pristupačnoj cijeni.

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

Opće značajke testiranja i kvalitete kvalitete Xone Phone

Također smo se željeli uvjeriti u kvalitetu i sposobnosti proizvoda te smo napravili test. U njemu smo provjerili funkcije, brzinu i ostale atribute na koje općenito obraćate pažnju sa pametnim telefonom. Pri raspakiranju uređaj se već osjećao vrlo vrijednim. Uključivanje i startanje bilo je toliko važno, što nam je pokazalo da brzina može biti u korak s konkurencijom. Provjera funkcije pokazala je nesmetano funkcioniranje, uključujući senzor otiska prsta i prepoznavanje lica. Sve u svemu, bili smo vrlo uzbuđeni zbog ovog Xone Phone i mogu potvrditi da je visoku kvalitetu koja je impresivna. Kad je u pitanju dizajn, ne želite nužno ljubičastu boju, ali s obzirom na značajke i mogućnost dodavanja branika ili kućišta uređaju kako biste mu dali drugačiju boju, bio je u redu. Kvalitativno i funkcionalno, to nas je uvijek uvjeravalo.

General Xone Phone iskustva i mišljenja

Također smo pregledali recenzije drugih korisnika i otkrili da većina ljudi više ne želi trgovati uređajem. Entuzijazam je bio velik, većina opisuje lako rukovanje i da im mobitel daje dojam da imaju kvalitetu. Čak su se i iPhone ili Samsung korisnici očito zalagali za uređaj i kupili bi ga uvijek iznova. Mnogi su kao razlog za kupovinu navodili prvenstveno cijenu, gdje su se nakon toga uvjerili da lako možete tražiti dvostruko više za razinu karakteristika i svojstava.

Vrlo rijetko je bilo negativno izvješće među svim svjedočenjima, tako da se može zaključiti da je u cjelini primljeno vrlo dobro.

Postoje li poznati problemi s Xone Phone?

U pogledu problema ni mi ni ostali korisnici nismo mogli ništa primijetiti. Uređaj savršeno funkcionira, obećava dugotrajnu bateriju koja pokazuje performanse tijekom dana i stoga ga je potrebno puniti samo jednom dnevno. Općenito ne možemo prijaviti ništa negativno.

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

Gdje mogu kupiti Xone Phone?

Uređaj je najbolje kupiti izravno od proizvođača koji proizvode nudi na vlastitoj početnoj stranici. Velika prednost ovoga je što ne samo da dobivate sve potrebne podatke, već također ostvarite popust prilikom naručivanja više uređaja. Ovo zapanjujuće je omogućiti nekome, na primjer, da opremi cijelu obitelj. Što više modela kupite, jeftinije ćete ih dobiti. Dostava je brza, tako da nekoliko radnih dana kasnije, paket se dostavlja i možete početi odmah. Plaćanje se obavlja pomoću najsigurnije moguće metode, uključujući kreditnu karticu ili Paypal. Ne može biti bolje!

Kupite Xone Phone

Tehnički detalji Xone Phone

Okrenimo se sada tehničkim detaljima kako bismo poznavateljima ostavili još bolji dojam. Evo tehničke statistike, u pogledu mogućnosti i performansi:

 • 3.350 mAh baterija (290 sati u stanju čekanja, 9 sati razgovora, 23 sata glazbe)
 • Četverojezgreni procesor 1,3 GHz
 • 2 gigabajta RAM-a
 • 16 gigabajta ROM-a
 • 128 gigabajta SD proširenje
 • stražnja kamera od 16 MP + prednja kamera od 5 MP
 • Prikaz odnosa omjera 19: 9
 • HD 5,7 inča HD + rezolucije 1498 × 720 piksela

Uređaj stoga ima sve što je potrebno za osiguravanje izvrsne funkcije. Čak i protiv vrlo sličnog iPhonea X, uređaj može vrlo dobro prevladati. Što se operativnog sustava tiče, on na Android 8.1 ponovno pada, ali može se ažurirati u bilo kojem trenutku.

Xone Phone pregled i preporuka

Xone Phone ocjenjujemo s vrlo dobrom ocjenom, jer on može vrlo dobro nadvladati konkurenciju, a također ima i cijenu koja se može vidjeti. Zahvaljujući ovom uređaju korisnici mogu dobiti dobar telefon za nešto nižu cijenu, čiju će funkciju cijeniti. Pisanje interneta i poruka nije problem s ovim uređajem. Također izgleda vrlo dobro, ima senzor otiska prsta i Face-ID i na taj način nudi korisniku posebno dobru sigurnost. Problemi se nisu pojavili kod korisnika, niti u našem testu. Stoga proizvod preporučujemo svima koji žele pristupiti visokokvalitetnom mobitelu, ali ne žele platiti malo bogatstvo. Sve u svemu, telefon je bio vrlo uvjerljiv. Daljnje iskustvo kupca dostupno je putem ove veze! *

Podaci o dobavljaču ili partneru za otpremu

Dobavljač je tvrtka koja se nalazi u Estoniji. Evo pune adrese:

 • Novads OU
 • Narva mnt 7, 5. kat
 • Talin, 10117
 • Estonija

Za sva pitanja ili dodatne informacije tvrtka je postavila i adresu e-pošte. Ovo je: support@hyperstech.com. Ako želite nazvati, dostupan je i telefonski broj: +44 20 3808 9234. Telefonska linija je dostupna 24 sata dnevno i na taj način pruža optimalnu korisničku podršku koja je korisna kad vam je potrebna.

Početna stranica: https://hyperstech.com *

Xone Phone logotip

Popis izvora i daljnje poveznice
 1. https://hr.wikipedia.org/wiki/Pametni_telefon
 2. https://www.ekupi.hr/Pametni-telefoni-g2353.aspx
 3. https://www.jeftinije.hr/L3/394/telefoni/mobiteli-oprema/mobiteli-pametni-telefoni

Xone Phone

8.5
Materijal 9.0
Primjenjivost 8.5
Upotreba 8.5
Cijena 8.0
Previous Post
Keto Prime Diet
Prehrambenih Dodataka Smanjiti

Keto Prime Diet Recenzije, cijene i kupnja

Next Post
fresh-r
Gadgeti

Fresh-R Recenzije, cijene i kupnja