S pružateljem usluga platnog prometa bolju televiziju

Pay TV nudi gledateljima mogućnost dobivanja bolje zabave. Razlike su prilično velike. Pay TV provideri ne mogu samo ponuditi drugu ponudu, ali i različite troškove mjesečno. Stoga je vrijedna usporedba. Sky je jedan od najpoznatijih pružatelja pay-TV usluga. Kako bi Sky dobio online, zainteresirane strane moraju samo otići na početnu stranicu Sky. Tamo se nude sve Sky ponude na mreži. Kupnja Sky nudi online, ili se odlučuje za to, također štedi puno vremena. Ipak, Sky je jedan od najskupljih pružatelja pay-tv-a. Ako, zbog toga, Sky ponude ne želi kupiti online, također je moguće zatražiti savjet putem telefona.

Kabel Deutschland je drugi najbolji pružatelj platne televizije

Drugo, u usporedbi cijena pružatelja pay-TV kabela je Kabel Deutschland. Opet, to je pružatelj pay-tv-a koji uvjerava mnoge digitalne kanale. Kod digitalnih odašiljača postoji samo nekoliko razlika. Većina se nudi u prosjeku do 50 digitalnih kanala. Ovisno o pružatelju pay-tv-a, mogu se rezervirati pojedinačni paketi. Pogotovo ako Sky nudi da se kupi online, zainteresirana strana mora odlučiti za paket ili nekoliko. Posebno povoljan je pružatelj platne televizije, ako se uzme u cjeloviti paket. Tada možete uštedjeti mnogo novca tijekom dugog vremenskog razdoblja, obično dvije godine.

Sky naplaćuje 10 eura i više za dodatne pakete

Ako želite rezervirati poseban paket na Sky, to je u prosjeku 10 eura više po paketu. Također treba imati na umu da se prijemnik za prijem digitalnih kanala obično nudi besplatno. Svatko tko odabere Kabel Deutschland mora potpisati 12-mjesečni ugovor. Za sve ostale davatelje koji su već 24 mjeseca, pa dvije godine. S nekim ponuđačima kao što su kabel Njemačka ili Telekom su čak 100 odašiljača i više moguće.

Kabel BW dostupan je samo u Baden Württembergu

Davatelj usluga Kabel BW može se koristiti samo u Baden Württembergu. Telekom ima najviše kanala na raspolaganju, odnosno 120. Ali su također dobri 35 eura mjesečno zbog. Kabel Deutschland ne naplaćuje ni 20 eura mjesečno. Kada je riječ o posebnim paketima, Sky je najskuplji. Ostali davatelji naplaćuju samo nekoliko eura. Samo s kabelom Njemačka mora biti odstupljena od kuće na dodacima. Kada je riječ o cijeni, Telekolumbus je najbolji pružatelj platnog prometa. Ne mora ni platiti 10 eura mjesečno.

Previous Post
bustural test
Ljepota

Bustural Recenzije, recenzije, cijene i kupnje

Next Post
RealQuit
Zdravlje

RealQuit Recenzije, cijene i kupnja