Tactical Smartwatch Recenzije, recenzije, cijene i kupnje

U današnjem svijetu športa i zdravlja postaje sve važnija, pribor kao što su smartwatches su mnogo  traženi dodatak. Nažalost, tržište je toliko veliko da brzo izgubite trag. Osobito u pogledu kvalitete i značajki. Iako često vrlo skupi modeli jednostavno nude minimalne mogućnosti i plaćate prvenstveno za ime, jeftinije alternative često imaju nedostatak da uvijek imaju poteškoća s kompatibilnošću. Zato smo pogledali Tactical Smartwatch V3. Proizvod koji kombinira sve funkcije potrebne za uravnoteženi sport. Ovaj sat nije samo izvrstan pametan sat, nego je i dobra vrijednost za novac. Daljnje informacije prikazane su u nastavku.

Što je Tactical Smartwatch V3?

Prije svega, za one koji ne znaju što je smartwatch: ovaj uređaj je nosio kao redoviti ručni sat, ali ima više mogućnosti nego prikazivanje sata. Mnogi pametni gledatelji imaju funkciju za mjerenje pulsa, tako da su ključni za sport. Istodobno postoje uređaji pomoću kojih možete koristiti WhatsApp zahvaljujući raznim aplikacijama ili Skypeu za upućivanje telefonskih poziva. Ove opcije kontakata izvršavaju se kroz određene programe koji se obično nalaze na pametnim telefonima ili tabletima, što zauzvrat preplavljuje neke pametne razgovore. Osim toga, za neke je potreban zaseban Sim. Drugi veliki problem kod većine pametnih časopisa jest da oni mogu biti prikladni za sport, ali ne mogu izdati vodu. To jest, ako ih stavite u bazen, imali ste neke od značajki najduže vrijeme. Prikazani Smartwatch kombinira sve te prednosti i funkcije u jednom satu i još uvijek je relativno jeftin. Evo svih činjenica na jednom mjestu:

 •  Pogodno za iOS i Android
 •  ima svoju sportsku aplikaciju koja nudi funkcije dnevno i noćno
 •  je sve-teren
 •  Baterija najnovije generacije
 •  dugo trajanje baterije
 •  podnosi ekstremne vremenske uvjete

S ovim satom dobro ste pripremljeni, bez obzira na to gdje ste na putu. Stoga bismo željeli raspravljati u nastavku s drugim funkcijama i njihovom operativnom sposobnošću.

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

Za koga je Tactical Smartwatch V3 pravi proizvod?

Posebno oni koji ne slijede sve trendove i traže optimalni uređaj koji kombinira sve funkcije jedni s drugima i koriste se za sport, nemojte pogriješiti pri kupnji ovog pametnog gledanja. Model je namijenjen prvenstveno muškarcima, ali i dame koji zahtijevaju veći brojčanik u jednom satu i cijene značajke, mogu imati koristi od kupnje pametnog časa. Jedna od glavnih prednosti gledanja je da ne ovisi o ažuriranjima u smislu dizajna ili značajki. Namijenjen je uporabi nekoliko godina i ne treba se bojati da će se pola godine ili cijela godina kasnije pojaviti novi model. To ih čini tako privlačnim za svaku publiku.

Tehnički detalji Tactical Smartwatch V3

Naravno, također smo htjeli znati malo više o tehničkim karakteristikama sata i jasno su to sažeti ovdje:

 •  Crystal Corning Gorilla stakla 4
 • Vodootporno kućište izrađeno od DLC (perforirani premaz ugljika)
 •  moderna baterija s trajanjem baterije do 33 mjeseca bez punjenja
 •  Puni pogled na sunčevu svjetlost moguć
 •  Koristite nehrđajući čelik u kućištu
 •  Senzor gravitacije
 •  Moguće pohrane podataka
 •  Pogodan za dnevne aktivnosti
 •  Također je moguće za pozive i društvene mreže

Integrirani Crystal Corning Gorilla Glass 4 je inovativni kristal koji omogućuje savršeno gledanje čak i na izravnoj sunčevoj svjetlosti. Istodobno je jednako robustan prema vanjskim utjecajima. Sat je također opremljen vodootpornim kućištem, koji je vodootporan do 5 bankomata. Baterija je dizajnirana tako da traje do 33 mjeseca bez zamjene. Pohrana podataka omogućuje vam snimanje svih rezultata koje možete dobiti u sportu, kao i bilo koje druge podatke koje ste unaprijed postavili. Funkcije su toliko opsežne da mogu pratiti moderne modele. Osim poziva, također su moguće obavijesti s usluge WhatsApp ili Skype. Smartwatch je također koristan za mnoge jezike. Osim njemačkog i engleskog, dostupni su španjolski, portugalski, japanski, talijanski, ruski i francuski.

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

Kako koristiti Tactical Smartwatch V3?

Tactical Smartwatch V3 se prilagođava vašem svakodnevnom životu i nudi sve uvjete koje biste očekivali za pametni sat. Na primjer, prijavi kako napraviti vježbe. Istodobno se mogu izmjeriti udaljenosti kako biste uvijek imali potpuni pregled. Druga prednost je stvaranje selfies koji se ranije mogao snimiti samo mobilnim telefonom. Sat se može koristiti za savršeno upravljanje uparenim smartphone uređajem. Ako želite, možete pratiti vaš san. Jer ovdje često postoje problemi koji nas mogu učiniti u svakodnevnom životu. Tijekom vježbanja mjeri se potrošnja kalorija. U međuvremenu, primanje poruka putem različitih usluga je moguće. Na taj način, pozivi i poruke na Twitteru idu izravno na sat, kao i poruke u programu Skype i WhatsApp. Vodonepropusnost sata osigurava da postane pouzdan partner za kupanje i plivanje u bazenu. Proizvod je zaokružen s gravitacijskim senzorom, koji može mjeriti više vrijednosti od bilo kojeg drugog konvencionalnog smartwatcha.

Koje su prednosti i nedostaci Tactical Smartwatch V3?

Kao i bilo koji gadget također ima svoje prednosti i mane toga, o kojima treba provjeriti unaprijed. Stoga smo sastavili ovaj put jasno:

prednosti

 •  jednostavan za korištenje
 • mnoge funkcije
 •  Vodootporna
 •  omjer emitirala je završno cijena-performanse
 •  Također je potrebno pozive i poruke protiv
 •  Također je pogodan za Internet

nedostaci 

 • mali ekran za neke aplikacije

Tko koristi Aplikacije pretjerano, sada će te sigurno doći do svoje granice sa sat. Jer tko je iskren, koji će također priznati da je mali ekran nije Pregled osigurava opseg, kao što je slučaj, na primjer s mobilnog telefona. Ipak, to je uspješna i vrlo lijepo pratitelj kad je riječ o evidenciji sportskih rezultata ili slično. Možete vidjeti kako točno razvio i uz planiranu aplikacijom imate sve na jednom mjestu. Za razliku od drugih uređaja na tržištu ima puno više mogućnosti i uz to je vodootporan i dostupan na apsolutno razumnu cijenu. Prednosti su tako očite.

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

Opće Tactical Smartwatch V3 Test

Zanimalo nas je više i sat su testirani intenzivno tijekom razdoblja od četiri tjedna. Također znamo tipične modele na tržištu, kao što su Fitbit ili Apple Watch. I tako smo htjeli znati da li učinkovitiji modela tu uopće može pratiti. Ono što smo primijetili je isti produžen vijek trajanja baterije. Evo drugi modeli uspjeti unaprijed, čak i ako su prodali renomiranih proizvođača. Tehnologija jednostavno nije spreman u tom smislu da oni mogu držati korak s testiranom modelu. Još jedan plus su zaista mnoge funkcije koje ima sat za ponuditi. SmartWatch obavlja dobro u testu, bilježi rezultate treninga koji može pružiti kasnije na računalu, ili onog koji je instaliran na aplikaciji, vrlo lako na telefon. Morali smo par put, ni iOS ni Android problema, aplikaciju sa sat. Tko želi koristiti funkcije obavijesti, treba postaviti na vrlo malom ekranu. No, taj problem je poznat i po velikim proizvođačima. Za to ćete radije telefon ili tablet, gdje možete vidjeti više. Sveukupno gledano, međutim, možemo učiniti mnog

o sa satom, ona savršeno nam je podržan na treningu. Funkcije kao što su Skype ili WhatsApp su korisni kao prihvaćanje poziva, ako samo idi i ne može izvući iz džepa mu je telefon. Model se može natjecati s velikim tako dobro i ne treba skrivati.

Općeniti Tactical Smartwatch V3 iskustva

Svatko tko gleda širom interneta, dobiva više izvješća o iskustvu za čitanje gadgeta. Međutim, proizvod također pokazuje svoju dobru stranu te je koristan alat za sve one koji žele više raditi sa svojim treninzima. To znači da je operacija izuzetno jednostavna, aplikacije za snimanje i trening korisne i druge značajke privlače svima. Preporuke su sjajne i stoga samo podržavaju ono što smo već vidjeli u našem testu. Ovdje možete pročitati ostale recenzije kupaca!

Poznate li Tactical Smartwatch V3 pitanja?

Zasad nema poznatih problema s Smartwatchom. Budući da je vodootporan, također se može upotrijebiti savršeno u bazenu, gdje drugi proizvodi ove vrste već predstavljaju poteškoće. Stoga je idealan uređaj za bilo kakav sport, bez ikakvih problema.

Gdje mogu kupiti Tactical Smartwatch V3?

Pametni časopis najbolje je nabavljen putem Amazon, gdje nije samo povoljan, nego i dostupan kod različitih dobavljača. Ovdje konačno izgleda najbolje. Uz narudžbu u kući s porukom, također je moguće koristiti sve prednosti koje su dostupne na Amazonu. Ovisno o pravilima o kupnji i smjernicama prodavatelja, isporuka je besplatna i ne riskirate prilikom plaćanja.

Tactical Smartwatch V3 pregled

Tactical Smartwatch V3 izvrstan je smartwatch koji se može koristiti za mnoge svrhe. Preporučujemo vam da nastavite, ne samo zbog svojih značajki, kojima također možete koristiti Skype i WhatsApp. Istodobno, ima mnoge modele usporedbe koji su vodootporni i stoga su pogodni za gotovo svaki sport. Dobar omjer cijene i performansi dovršava cijelu stvar.

Sažetak
Datum pregleda
Pregledana stavka
Tactical Smartwatch
Ocjena
41star1star1star1stargray
Previous Post
ASAMI
Zdravlje

ASAMI Recenzije, recenzije, cijene i kupnje

Next Post
photolemur
Zdravlje

PhotoLemur Recenzije, recenzije, cijene i kupnje