Tactic Air Drone Recenzije, cijene i kupnja

Kada je riječ o izradi nekih vrlo posebnih filmskih snimaka, dronovi su ovih dana vrlo popularni. Oni nude mogućnost snimanja iz zraka i snimanje materijala u visokoj kvaliteti. No trutovi nisu uvijek toliko praktični da možete s njima mirno slikati, ili imaju druge čudne stvari s kojima morate živjeti. Osim slabe baterije, to uključuje i loše ponašanje leta koje je nemoguće kontrolirati. Danas smo se bavili Tactic Air Dron. Trut koji može snimati čak i 4k kvalitete.

Tactic Air Drone

Što je Tactic Air Drone?

Ovaj leteći objekt je trut koji vam omogućuje snimanje fotografija iz zraka s lakoćom. Fleksibilan sustav čuva vas pod rukom dok ste u pokretu i ima tehničke značajke koje vam omogućuju snimanje videozapisa do 4k kvalitete. Evo značajki koje je proizvođač obećao:

 • Inteligentna funkcija Follow Me
 • Dual kamera i slika u slici
 • kontrola prepoznavanja geste pomoću snimanja slika
 • Motorizirani aktivni 4K fotoaparat
 • 20 minuta dugotrajnog leta Modularna baterija
 • Optičko pozicioniranje strujanja

Tactic Air Drone daje operateru mogućnost slobodnog kretanja u bilo koje vrijeme. Putem integriranog barometra, Tactic Air Drone leti samo onoliko visoko koliko je postavio i mogao je pratiti primatelja gdje god ide. Kamera dopušta unutar kontrolera da uvijek pratite. Snimke mogu trajati do 20 minuta, sve dok se baterija zaustavi. Tactic Air Drone također ima sposobnost samostalnog slijetanja prije nego vam ponestane energije. Optičko pozicioniranje strujanja jamči dobre slike, kao da su napravljene s tihom kamerom.

Tactic Air Drone_4

Čemu služi Tactic Air Drone?

Ako danas želite snimiti neke zaista dobre slike iz zraka, obično koristite dron. Lako ih je premjestiti i, iznad svega, upravljati i dalje fotografirati bez poteškoća. Za određene stvari, takav trut je stvarno vrlo koristan. Najkasnije na sljedećem vjenčanju, ili na odmoru, drona tada više nije kod kuće, jer tako stvaraju slike koje se vole pamtiti.

Zašto mi je potreban taktički zračni trut?

U načelu, trut može poslužiti svakome tko ima malo pojma o tome. Stoga se ciljna skupina ne može tako jasno klasificirati kojoj je cilj. Čak i adolescenti bi trebali biti u mogućnosti to podnijeti brzo, odrasli snimaju kućne videozapise ili bilo što što im u načelu dolazi pred objektiv. Isto tako, starija generacija sigurno se zabavlja s operacijom, jer je dizajnirana jednostavno i tako optimizirana da je ne možete slomiti. Tako nudi praktično zabavu u svakoj dobnoj skupini.

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

Kako se proizvod koristi?

Kada ste u pokretu, trut ima nekoliko preklopnih ruku tako da ga možete ponijeti sa sobom u pokretu. Nakon što ste ga raspakirali i instalirali aplikaciju na mobilni telefon, spojite je na kontroler i spremni ste za pokretanje. Trut mora biti uključen i aplikacija otvorena i isključena. Kontrola se obavlja putem nekoliko kontrola, a savršen pregled možete zadržati u fotoaparatu slike u slici.

To također može promijeniti prilično različite kutove, čak i tijekom snimanja. Svatko tko želi fotografirati sebe, ali iz zraka, daje dronu ispod geste i samostalno preuzima nekoliko fotografija. Ako je određena ruta planirana, ona se lako može pratiti na ekranu prstom, a trut će točno letjeti u tom smjeru. Tijekom cijelog vremena se snima, vraća se negdje u roku od 20 minuta na tlu.

Koje su prednosti i nedostaci proizvoda?

Kao i svaki gadget, on ima svoje prednosti i nedostatke o kojima biste trebali znati. Stoga ukratko sažmite što je važno.

prednosti

 • jednostavan za rukovanje
 • puno načina za bolji rad za najbolje snimke
 • do 4K kvalitete slike
 • 20 minuta rada

nedostaci

 • Punjenje traje dulje nego što se pokreće

Jedina stvar koju neki navode kao nedostatak je da je neradnik zahtijeva oko 150 minuta da odletjeti opet s punom baterijom. U zraku drži samo 20 minuta. ali inače nudi korisniku samo prednosti, jer je neradnik je jednostavan za korištenje, mnogo načina potrebne za dobru prilagodljivost i bolji rad i stvaranje dobre snimke koje još uvijek izgledaju dobro na velikom TV ekranu.

Opći Tactic Air Drone Test i značajke kvalitete

Ono što govori o kvaliteti je integracija kamere koja može snimati u 4K. Sama sama, najmanje trutova na svijetu danas. Osim toga, upotrebljivost mnogih usporednih modela nije ni približno tako dobra kao ova. Također smo otkrili da slike rade ispravno.

Čak se i početnici dobro slažu s modelom i stvaraju snimke koje su rijetko radili jeftini trutovi. Također pokazuje da proizvod donosi i rezervne dijelove, na primjer, ako se propeler pokvari. Sve u svemu, bili smo jako zadovoljni, kako s isporukom tako i sa performansama, pa bismo preporučili proizvod. – I za početnike!

General Tactic Air Drone iskustva i mišljenja

Također smo pregledali internet za druga mišljenja i pročitali smo jednu ili drugu recenziju. Sve u svemu, to su uglavnom pozitivne i karakterizira ih činjenica da većina nema samo jednu od bespilotnih letjelica. Budući da traje samo 20 minuta, obično dobiju drugu ili treću, tako da se može pokriti duže vrijeme snimanja. Naravno, to je i mogućnost – osim toga, bespilotna letjelica može postići dobar omjer cijene i učinka.

To su pohvalili i mnogi korisnici. Često je to nažalost tako da trutovi koštaju puno novaca, a zatim idu relativno brzo. Većina ljudi želi preporučiti uređaj i zabaviti se pri izradi videozapisa svih vrsta. Čak i početnici imali na rad za sve probleme, a srednji i stručnjaci drugih bespilotnih letjelica morala shvatiti da se rijetko vidio tako dobru kvalitetu po neradnik. Sve u svemu, proizvod je bio tako dobro prihvaćen.

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

Postoje li poznati problemi s Tactic Air Drone?

Osim činjenice da joj je potrebno 150 minuta da se napuni, jedva da ima problema s trutnjakom. Važno je da ne izgubite kontakt s dronom. U modelu je najveća udaljenost 100 metara, što ne smije biti prekoračeno. Ali to je obično dovoljno. Međutim, ako letite malo previsoko, trebate biti oprezni, inače će izgubiti kontrolu nad uređajem.

Gdje mogu kupiti Tactic Air Drone?

Tactic Air Drone je najbolje naručiti izravno od proizvođača, koji ih nudi na internetu na vlastitu web stranicu. Ovdje također dobivate pristup različitim cjenovnim prednostima koje pruža pružatelj. To ne uključuje samo više uređaja po jeftinijoj cijeni, nego i isplativo otpremanje kao i brza vremena isporuke. Narudžba je obavljena brzo, a opcije plaćanja umjerene, tako da ne uzimate gotovo nikakav rizik. U svakom slučaju vrijedi pokušati.

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

Tehničke pojedinosti o Tactic Air Drone

Razgovarajmo o tehničkim karakteristikama drona. To smo jasno naveli:

 • Kamera: široki kut od 1080p
 • Ugrađeni vrh: 6-os žiroskop
 • Daljinski upravljač od 2,4 GHz
 • Udaljenost daljinskog upravljača: 100 metara
 • Udaljenost slijeda slika: 1-5 metara
 • Snaga odašiljača: 3.7V 350mAh ugrađena baterija
 • Maksimalno trajanje leta: oko 20 minuta
 • Baterija: 3.7V 1.800mAh Li-Po baterija
 • Vrijeme punjenja: oko 150 minuta
 • Veličina: 136x85x60 mm (presavijeno), 270x260x60 mm (otklopljeno)

Znači, drona nije ni velika u svojim sposobnostima kad se otkrije. Osim toga, ona koristi app, s vještinama može se dodatno iskoristiti.

dostava

Ocjena i preporuka taktičke zračne letjelice

Dron je izvrsna alternativa mnogim modelima na tržištu. Ne samo da pruža savršenu pozadinu za dobro snimanje, nego je i izvrsna za provedbu specifičnih filmskih namjera. Zrakoplovnoj fotografiji daje se potpuno drugačiji izgled zahvaljujući mogućnostima dronova. Osim toga, uz uključenu aplikaciju, slike se također mogu poboljšati.

Sve u svemu, lijep trut koji nudi mnogo mogućnosti za snimanje i za početnike i za napredne igrače. Željeli bismo u skladu s tim preporučiti proizvod. Osim toga, ne možete pogriješiti s narudžbom, ili riskirati nešto. Možete biti sigurni da će, ako dođete na svečanost s ovim dronom, snimke sigurno ostaviti dojam nakon toga. Više recenzija korisnika o ovom proizvodu možete pronaći pod ovom linku!

pakiranje

Informacije o dobavljaču i partneru za otpremu

Proizvod je proizvela tvrtka Hyper Sls ltd. Prodano, koji se nalazi u Hong Kongu. Osim toga, svojim klijentima nudi telefonsku liniju za telefoniranje, gdje se možete obratiti, ako postoje pitanja bez odgovora. Više pojedinosti o davatelju nije poznato. Ovo je adresa:

 •     Hyper Sls Ltd
 •     7 / F, zgrada Grande
 •     398-402 Kwun Tong Road, Kowloon, Hong Kong
 •     Telefon: +44 20 3808 9234 (dostupno 24 sata)

Početna stranica: https://shop.hyperstech.com/ *

Popis izvora i daljnjih veza
 1. https://hr.flipperworld.org/tech/quadcopter-dji-phantom-2-tehnicke-specifikacije-komplet-upute-za-uporabu
 2. https://podarilove.ru/hr/bolshoi-dron-v-gorode-eto-normalno-kakie-byvayut-drony/
 3. https://hr.performancegunworks.com/2176-russian-combat-training-aircraft-of-the-new-generati.html

Tactic Air Drone

8.4
Materijal 8.0
Primjenjivost 9.0
Upotreba 8.5
Cijena 8.0
Previous Post
nulante
Koža

Nulante Recenzije, cijene i kupnja

Next Post
arthrolon
Proizvodi za njegu Zglobovi

Arthrolon Recenzije, cijene i kupnja