Prostero Recenzije, cijene i kupnja

Što je Prostero?

Prostero je biogenski kompleks koji muškarci koriste za liječenje problema mokraćnog trakta, prostatitis i vraćanje erekcije. Djeluje kao učinkovito sredstvo za potpunu obnovu funkcionalnosti genitourinarnog sustava i ima pozitivan učinak na vlastito blagostanje. Prema proizvođaču, aktivni kompleks za očuvanje muškog zdravlja trebao bi biti u stanju riješiti sljedeće probleme:

 • Uklanjanje upalnog procesa u prostati i jačanje imunološkog sustava,
 • poticanje seksualne želje i vraćanje normalno funkcionalne erekcije,
 • Usporavanje starenja stanica, zaustavljanje bolnih urinarnih simptoma i uklanjanje kamenja iz mokraćnog trakta,
 • Povećanje proizvodnje testosterona i poboljšanje kvalitete sperme,
 • Smanjenje veličine upale prostate i vraćanje normalne cirkulacije krvi u prostatu.

Lijek služi kao dodatak prehrani za metabolizam energije koji je kao dio metabolizma odgovoran za osiguravanje energije tijelu bez prekida i njegovo osiguravanje. Energija koju izvodimo iz naše hrane ljudski organizam koristi za mehanički rad kao što je vježbanje, održavanje homeostaze i tjelesne temperature, kao i obnova i sinteza vlastitih tvari.

Je li proizvod pogodan za vas?

To je učinkovita priprema za zrele muškarce preko 40 godina. S druge strane, nije prikladno za žene jer se koristi za liječenje prostatisa, kao i kod poremećaja muške spolne funkcije. Znanstvenici iz “Centra zdravlja” razvili su Prostero kako bi spriječili ozbiljne posljedice prostatitisa i obnovili muško zdravlje.

Ima prirodne sastojke koji se temelje na visokoj biološkoj aktivnosti i ne samo da oslobađaju patnju muške populacije nego i glavni uzrok nelagode prostate i seksualne disfunkcije. Prema proizvođaču, njegovu metodologiju smatra se najboljom mjerom za sprečavanje bolesti muškaraca prostate kod muškaraca zrele. Prostero je osobito za one ljude koji imaju sljedeće znakove patnje:

 • osjećaj bolova u testisima, rektumu, perineumu,
 • bol u mokrenju i noćnu urgentnost,
 • Znakovi upale prostate u pratnji opće intoksikacije, koje se javljaju zbog glavobolje, vrućice, umora, boli kostiju, bolova u zglobovima, bolova u mišićima i zimice,
 • Česte zatvor (zagušenja) i smanjenje libida
 • Smanjenje seksualne aktivnosti i ubrzana ejakulacija.

Bol u prostati

Prostero ocjena i preporuka

Ovaj lijek posjeduje točno tri prirodne aktivne supstance koje u kompleksu – prema proizvođaču – pomažu muškom zdravlju i trebaju smanjiti česte (obično noću) pražnjenje urina. Sadržani aktivni sastojak Saw Palmetto sprečava (ili smanjuje) povećanje prostate i ima imunostimulirajući učinak. Kora afričkog šljiva smanjuje upalu prostate, ima dekongestantni učinak i sprečava nastanak tumorskog tkiva.

Sadržani sjemenki bundeve smanjuju učestalost mokraćnog mjehura, podržavaju pražnjenje urina i pomažu regenerirati funkciju prostate. Prema proizvođaču, više od 20.000 muškaraca širom Europe liječeno je ovom pripremom i oporavilo se od problema s prostatom. Lijek nagrađuje stopu uspjeha od 80 do 100 posto. Zabilježeno je da je sto posto djelotvorno u potpunom smanjenju boli koji je bio izraženiji tijekom pogoršanja prostatitisa. Pored toga, potreba za uriniranjem smanjila se u 98 posto slučajeva i hitnost noćnog uriniranja potpuno je nestala.

Osim toga, 97 posto muškaraca je pronašlo potpuni reljef tijekom urinacije, u 89 posto je veličina prostate normalizirana i 80 posto se oporavilo tijekom erekcije.

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

Kako funkcionira Prostero?

Lijek se daje kao “naravno” do 30 dana korištenja i stoga se može prekinuti nakon ovog mjeseca – zbog potpunog oporavka, prema proizvođaču. Unutar prvog do drugog tjedna korištenja, prva poboljšanja koja su kompletna i potpuna posljednja dana gutanja već su očita.

Kako funkcionira aplikacija Prostero?

Proizvod se daje u obliku kapsula, koji treba uzeti 1 kapsulu 3 puta dnevno, 30 minuta prije svakog obroka. Ako dobro ne progutate kapsule, možete ih otvoriti i progutati ih kao prašak s vodom. Ni u kojem slučaju ne bi trebao biti (koji bi trebao biti očigledan) biti pijan s alkoholom!

Opći Prostero Test

Prema proizvođaču, proizvod bi trebao imati 98% kliničke učinkovitosti kod liječenih pacijenata i odobren je od strane Europskog liječničkog zbora. Smatra se najučinkovitijom pripremom za muškarce iznad 40 godina plus razvijen je pomoću naprednih tehnologija i 100% ekološki kompatibilnih komponenti bez kemijskih aditiva.

Može li Prostero uzrokovati alergije?

Potencijalno, može se dobiti alergije iz svih njih i potpuno eliminirati ih s ovim lijekom nije moguće.

Međutim, budući da su sjemenke bundeve sadržana među orašastim plodovima, osobito orah alergije treba biti oprezan prilikom snimanja i ljudi koji znaju su alergični na Saw Palmetto (Saw Palmetto voće), kao i kore drveta afričkog šljiva. U kombinaciji s sjemenkama bundeve i tikvicama može doći do križne alergije (rijetko). Nuspojave sjemenke bundeve su gastrointestinalni poremećaji, kao što su želuca uzrujan, mučnina ili gorušica, međutim, obično prestaju tijekom duljeg uzimanja sebi ponovno. Rijetke kontraindikacije mogu također biti osip kože, otežano disanje ili edem lica.

U ovim nuspojavama, lijek treba odmah prekinuti i pogledati liječnika!

sjemenke bundeve

Saw Palmetto može rijetko uzrokovati vrtoglavicu, umor, glavobolju ili trbuh. Spongy izjave čak nazivaju jetru i oštećenja želuca kao nuspojava, ali to nije jasno je li doista nuspojave Saw Palmetta. Saw palmetto (pileći ekstrakt palmeta / voće), međutim, može inhibirati zgrušavanje krvi, što može biti opasno za život u operaciji i dovodi do povećanog krvarenja. Stoga, priprema ne smije (barem) biti uzeta najmanje dva tjedna prije operacije na čekanju.

Opći Prostero iskustva i mišljenja

Zbog prirodnih sastojaka i velikog broja već oporavlja muškaraca, ovaj proizvod je vrlo dobar izbor za problema s prostatom ili seksualne disfunkcije. Posebno kratko trajanje korištenja atraktivna stvar, jer više vječna tretman je izbjegavati, a ipak pun oporavak može osjetiti nakon vrlo kratkog vremena. Postoji jak razlog za ovaj dodatak prostate.

Ocjene i recenzije korisnika na internetu sve zvuči vrlo pozitivno i jedan pacijent je drago da nema masaža prostate se moralo učiniti s njim, ali mu je savjetovao da Prostero liječnika. Nakon tri mjeseca već je osjetio „odličan”. Drugi korisnik je napisao da čak i nakon mjesec dana od njegova bol je nestala, WC je vratiti u normalu, a seksualna funkcija poboljšati.

Sljedeći piše da je oko operacije prostate kao rezultat proširenja i upale prostate i dobio dijagnozu „prostatitis”. Kada onda ovaj lijek propisan za njega kao posljednji izbor, a ne operacije, bila je za mjesec dana, „Odjednom je sve što je pao”, a to boli ništa.

Dva stručnjaci procjenjuju ova priprema vrlo pozitivno. Piše stručnjak za ofAndrology i seksologija da vidi svoje pacijente samo dva puta, prvo na dijagnostiku, as druge strane, ako su željeli zahvaliti mu za propisivanje ovog lijeka, jer oni su sada zdravi. Ovaj stručnjak kaže da Prostero bio „slobodan doktor”, a može se uštedjeti skupe klinike Dakle, „novac u” samo jednom.

Drugi stručnjak ofAndrology kaže da je to „apsolutno sigurna sredstva za muškarce starije generacije”, a da se ne vraća kroz jedinstvenu formulu za to opet znači da je problem s prostatom.

E Komisija [neovisne znanstvene stručno povjerenstvo na biljnim lijekovima bivšeg Federalnog zdravstvenog ureda (BGA) i danas Federalnog zavoda za lijekove i medicinske proizvode (BfArM)] ocijenili korištenje sjemenke bundeve za mokrenje poremećaja i za razdražljiv mjehura sa postojećom adenom prostate fazi sam II pozitivnim. Isto tako, Komisija ocjenjuje Sägepalmextrakte 1989. da se kao pozitivan za uporabu u prostati.

Više recenzija korisnika o ovom proizvodu možete pronaći pod ovom linku!

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

Prednosti i nedostaci proizvoda

Prednosti uzimanja:

 • hipoalergen, sto posto organske, antioksidans, regeneraciju, anti-bakterijske, protu-upalno, cirkulaciju krvi stimulativna potiče spolne aktivnosti, smanjuje nokturiju, ublažava bol i prostate problema, poboljšava mokrenje,
 • ne sadrži štetne kemijskih spojeva,
 • preventivno gutanje,
 • jednostavnost korištenja i kratko trajanje liječenja,
 • prostate bez skupe dijagnostika, kirurgija, skupo tablete i masti i cijepljenje i bez ponižavajući masažu od strane liječnika.

Nedostaci uporabe:

 • jedva bilo poznato, izborno netolerancije na komponenti kompleksa aktivnog pripravka (ovisno o poznatim osjetljivosti osobe)

Gdje mogu kupiti Prostero?

Priprema nije steći iz online trgovinama, već isključivo od strane proizvođača. Tu je također i promocija popust do 50 posto nalazi se na prodajnu cijenu proizvoda.

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

Kako izgleda cijena Prostero?

Proizvod se nudi u jednom paketu i isporučuje se u roku od četiri do osam dana. Plaćanje će biti izvršeno nakon primitka robe ili gotovine na isporuku. Na strani proizvođača narudžba se obrađuje gumbom “narudžba” ili “kupnjom” i naknadnim opozivanjem savjetnika za kupca. Troškovi otpreme nisu navedeni, mogu se spomenuti tijekom procesa naručivanja.

Koje su aktivne sastojke Prostero?

Prostero sadrži sljedeće prirodne sastojke:

 • kore od afričkog stabla šljiva (Pygeum africanum)
 • sjemenke bundeve (Cucurbita pepo)
 • vidio palmetto voće (Saw Palmetto, Serenoa repens, Sabal serrulata)

Kora drveta afričkog šljiva ili tvrdi se prvenstveno koristi za liječenje bolesti mjehura, bubrega i prostate, a njegove značajne lijekovi su lipid-topljivi fitosterola i pentacikličkih triterpeni. To može značajno smanjiti simptome benigne hipertrofije prostate i normalizirati urinarni tok, kao i smanjiti noćnu urinaciju i preostali urin.

Kora afričke šljive

U sjemenkama bundeve u.a. Fitosteroli u slobodnom i vezanom obliku, kao i aminokiselina cucurbitin i vitamin E i selen. Fitosteroli inhibiraju pretvorbu testosterona u aktivni dihidrotestosteron. Učinak je dokazan simptomima mokrenja kao popratnim simptomima dobroćudnog povećanja prostate i razdražljivim mokraćnim mjehurom.

Pila palmetto je u jesen tamno crvene plodove koji vole naći primjenu u medicini, zbog pozitivnog učinka Sabalfrüchte u narodnoj medicini u liječenju upale prostate, mjehura i testisa.

Potpuni popis svih sastojaka u pripremi (a možda i ostalih) ne daje se i može se naći samo na pakiranju.

Tko je davatelj proizvoda?

Gotovo da nema podataka o proizvođaču, samo je adresa navedena na strani proizvođača: BERNADETTE doo, Av Ricardo J. Alfaro, Panama International.

Vanjski izvori
 1. Low Urin Tract Symptoms. 2018 May;10(2):167-174. doi: 10.1111/luts.12155. Epub 2017 Feb 4. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28160499
 2. Department of Biomedical and Biotechnological Science, University of Catania, Catania, Italy. nflamm Res. 2018 Jul;67(7):617-626. doi: 10.1007/s00011-018-1152-9. Epub 2018 Apr 20. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29679313
 3. J Ethnopharmacol. 2016 Aug 22;190:33-45. doi: 10.1016/j.jep.2016.05.052. Epub 2016 May 24. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=prostate+function+bark+of+african+plum
 4. Semin Cancer Biol. 2016 Oct;40-41:160-169. doi: 10.1016/j.semcancer.2016.06.003. Epub 2016 Jun 28. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27370570
 5. Department of Biochemistry, Michael Okpara University of Agriculture, Umudike, Nigeria. Urol Int. 2011;87(2):218-24. doi: 10.1159/000327018. Epub 2011 Jun 28. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21709398

Prostero

8
Prirodni sastojci 10.0
Prijava 7.0
Upotreba 9.0
Posljedica 7.0
Cijena 7.0
Previous Post
Detosil
Prehrambenih Dodataka Tijelo

Detosil Recenzije, cijene i kupnja

Next Post
Purefit keto kapsule za mršavljenje
Prehrambenih Dodataka Smanjiti

Purefit Keto Recenzije, cijene i kupnja