PhotoLemur Recenzije, recenzije, cijene i kupnje

Svatko tko se jako kreće na internetu ovih dana zna da su društvene mreže uspješne samo ako objavite prave slike. Ali selfie je svejedno lijepo kad pogledaš na trenutak. Kao i odmorne snimke, snimke iz drugih svakodnevnih situacija ili slično. Međutim, dobar softver za uređivanje slika košta malo bogatstvo. Osim toga, prvo mora raditi kako bi se dobio puni prikaz i da bi dobili odličnu sliku kao rezultat toga. S druge strane, PhotoLemur je softver za korekciju slike koji je jednostavan za korištenje i može proizvesti odlične rezultate. Danas smo se bavili ovim programom, naglašavajući njegove snage i slabosti i dodatno testiranje. Sve informacije koje smo saželi u nastavku

Što je PhotoLemur?

Ako ste upoznati s računalom, znat ćete programe poput CorelDraw ili Photoshop. Iako je ovaj softver vjerojatno najbolji od najboljih, to se ne mogu priuštiti svi. Druga stvar je da se neko vrijeme morate nositi s njima da biste saznali kakve učinke možete postići na slikama. Budući da standardne preporuke ne postoje u programima. To se razlikuje od ovdje predstavljenog PhotoLemur za uređivanje slika. To točno zna što su fotografije i omogućuje fotografiji da svijetli u pravom svjetlu. Zato ga možete jednostavno objaviti na mreži ili dobiti dobar predložak za ispis. PhotoLemur koristi vrhunsku tehnologiju koja automatski određuje procese, analizira sliku i ispravlja u skladu s tim. Ono što izlazi je lijepa slika koju želite prikazati. Dostupna je za Windows i Apple Macintosh i stoga je savršena alternativa skupim programima za svakog korisnika, što nažalost često ne razumije.

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

a koga je PhotoLemur pravi proizvod?

Za sve one koji bi željeli raditi s ispravljanjem slika. Za one koji neprekidno snimaju fotografije, ali u posljednjem trenutku ne odluče ih objaviti na mreži. Isto tako, fotografi uživaju i činjenicu da već pripremaju svoje fotografije kako bi fotografije bile jedinstvene. Ali se uvijek ne može savršeno pripremiti slika. Softver radi ostalo, a idealan je i za one koji samo žele izvući više iz svojih slika. Zato što nije samo radio na ekspoziciji. Slično tome, možete vidjeti pojedinosti koje su prethodno smatrale izgubljenima. Isto tako, lica se savršeno prate, osvjetljenje se pojačava i boje se prenose u prvi plan. Ispravljanje slika je u osnovi nešto za svakoga tko bi želio izvući više iz svojih slika, ali nije ni naučio postupati s uređivanjem slika ili jednostavno želi jednostavno.

Pojedinosti PhotoLemur

Koji procesi podržavaju program, tako će mnogi pitati. Evo nekoliko odgovora:

Postoji obnova boja

 • Posebno nebo
 • Belichtungskorrektur
 • Povećanje površin
 • Inteligentno uklanjanje pare

i mnoge druge značajke poput prije i poslije usporedbe.

Program omogućuje da se uzme uznemirujući veo sa slikama. Istodobno, izlaganje se ostvaruje. Nebo je ahilske visine za mnoge fotografe. S ovim softverom za uređivanje slika, međutim, to više nije problem i događa se jednostavnim klikom miša. Program zahvata izgubljene detalje pomoću obnavljanja boja i pruža poboljšanje lišća za prave lišće. Jer nisu samo ljudi motiv mnogih fotografa. Fotografiranje prirode i svega oko sebe također privlači mnoge. Ali pojedinosti su često izgubljene. Dobar je primjer, na primjer, izgled dobrog vremena loš kao na fotografijama. Ovdje, program osigurava da je sunčano vrijeme ispravno prikazano na slikama i kako je zračilo ne samo osmijeh na licima fotografa u vrijeme snimanja.

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

Kako koristiti proizvod?

Tko je instalirao program na računalo, koji zapravo može započeti izravno. Naime, uvozom slike iz tvrdog diska u program, ili otvaranjem i zatim postavljanjem postavki. To se lako može objasniti putem izbornika. Lijepo je što slika nije spremljena izravno nakon mijenjanja. Tako možete isprobati pojedinačne efekte i provjeriti što zapravo izgleda najbolje. Zatim odlučite na kraju spremiti sliku. A program radi potpuno samostalno, bez potrebe za određenim postavkama. Uređivanje slika nikada nije bilo lakše. Korekcija slike automatski izračunava parametre fotografije i točno podešava željene efekte na sliku. To je praktički ne samo još jedan sloj na slici postavljen ili uklonjen, već konkretno radi sa slikom i njegovim podacima, što cijelu stvar čini jednostavnim i jednostavnim. Nakon toga slika se pohranjuje samo u odgovarajuću mapu, gdje se konačno može zadržati zauvijek.

Koje su prednosti i nedostaci PhotoLemur?

Svakim gadgetom postoje različite prednosti i nedostaci koje biste trebali najprije obavijestiti. Dakle, možete isključiti da se loše kupite. Dakle, ovdje smo sažeti sve prednosti i nedostatke.

prednosti

 •  Jednostavan rad bez prethodne obuke
 •  lako instalirati
 • za Windows i Mac

Program radi izravno s informacijama o slici

 •  Različiti učinci mogući
 • Uređivanje slika klikom miša
 • Prije usporedbe

nedostaci

 •  ne znam

Prednosti ove obrade slike su očite. Snažna prednost je u tome što ne morate obaviti obuku na prvom mjestu ili čak ni studirati kako biste razumjeli softver. Ovdje se sve pokreće jednostavnim klikom miša i sve greške se mogu poništiti. Tako je stvorena lijepa i uravnotežena fotografija, koja je ispravljena, ali nije potpuno promijenjena. Dostupna je za Windows i Macintosh, tako da je za sve korisnike. Ostali proizvođači često zahtijevaju znatan dodatni trošak kada prodati programe za Macintosh i pripremiti, a slobodne profesije koji žele zaraditi fotografija ili drugih umjetnika nije nužno dobar način za neovisnost. Međutim, ovaj softver nije problem. Program je jednako jednostavan za korišten

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

je od strane svakoga tko jednostavno želi unaprijediti svoje fotografije na privatan način.

 

Opći PhotoLemur test

Naravno, htjeli smo znati više o tome i urediti različite snimke s programom. Prije svega na instalaciju: Ovo je bilo posve jednostavno. Program ima nekoliko osnovnih postavki koje možete prilagoditi ako je potrebno. Zatim otvorite fotografiju za uređivanje i odmah možete početi. Program za uređivanje slika nudi različite načine s kojima možete isprobati, što bolje funkcionira. Ovo je osobito korisno za snimanje različitih tema. Na taj način možete da priroda čini malo svjetlije odmor metak uzmete sivu izmaglicu koja voli da legne kad sunce nije u redu. Čak i uz pojedinosti snimaka, neki od njih su mnogo bolji u prvom planu, što čini sliku mnogo privlačnijom. Čak i laici, kojima smo dali program da isprobate, prijavljuju slična iskustva. Sve u svemu, softver dolazi vrlo dobro i opisan je kao posebno lagan. I prosječni potrošači i profesionalci izlaze iznimno sa softverom i daju svojim fotografijama poseban dodir. Ovo se isplati pogotovo ako objavite puno na Internetu. Instagram, Facebook ili druge društvene mreže imaju koristi od ovih programa ako želite biti prisutni tamo. Sve u svemu, rado ćemo ga označiti kao preporuku. PhotoLemur nam je ostavio dobar dojam. O

pćenito PhotoLemur iskustva

Proizvođač softvera opisuje da postoji mnogo zadovoljnih korisnika. Stoga čitamo recenzije na internetu i pronašli pozitivne povratne informacije. Program je lako razumljiv i koristi ga različiti ljudi. Samozaposleni, slobodni fotografi, ali i privatni pojedinci koriste program po želji i preferiraju ga za bilo koji komplicirani program objašnjenja. Stoga vam je to prava imovina koja vas želi preporučiti. Mnogi su zadovoljni. Neki od negativnih recenzija često su imali druga pitanja, kao što su neadekvatni softver ili hardver na računalu ili Macu. Dakle, to jednostavno nije jednostavno generalizirati. Sve u svemu, program je bio vrlo dobar i time podupire naše rezultate ispitivanja.

Postoje li poznati problemi s PhotoLemur?

Sve u svemu, program je vrlo user friendly. Svatko tko sada očekuje da će pokrenuti program i dobiti sve samo-objašnjenje je malo pogrešno. Morate se malo snalaziti, da biste konačno dobili snimku trenutka. No, to je puno lakše rukovati ovim programom nego bilo koji drugi softver za uređivanje slika. Stoga, to nije pravi problem jer je uključivanje u softver prisutno na svakom kolegi. G

dje mogu kupiti PhotoLemur?

Prikladno, Amazon nudi program po povoljnoj cijeni. Prednost je ovdje da obično možete odabrati prodavatelja i nema pravi nedostatak. Možete koristiti Amazonov sustav plaćanja i dobiti iste pogodnosti kao i sve ostale stavke koje možete kupiti tamo.

PhotoLemur pregled

Sveukupno, preporučujemo softver za obradu slike sa zadovoljstvom. Korekcija slike daje fotografijama pravi dodir. I samozaposleni i privatni ljudi, čak i ako žele zaraditi novac s njom, imati će puno zabave s programom prije i poslije.

AI tehnologija u PhotoLemur programiran je kako bi prepoznala objekte poput lica, drveća, neba, lišće i krajolika te razlikovati portrete, krajolike i makro fotografije. Kad su slike učitane, procjenjuju se i prilagođavaju pomoću sljedećih tehnologija:

Boja oporavka: vraća odgovarajuće boje i zasićenost odmah prilagođavanjem boja, pa se lijepo “pop”.

 • Unapređenje neba: Odvaja oblake s neba, vraća njihov volumen i naglašava detalje.
 • Kompenzacija ekspozicije: Otkriva i kompenzira netočne postavke ekspozicije.
 • Prirodna svjetlina Korekcija: smatra se doba dana na fotografiji i prilagođava tonove, ekspoziciju i kontrast kako bi se izvukle prirodne boje i osvjetljenje jutra, večeri, zore ili sumraka.
 • Povećanje lišća: Odabire pojedina stabla, lišće i bilo koju drugu vrstu biljke ili grmove i prilagođava boje, oštrinu i druge značajke.
 • Smanjenje buke: pronalazi i uklanja neželjeni digitalni šum koji nastaje pri snimanju pri malim brzinama zatvarača pri slabom osvjetljenju.
 • Smart Dehaze: Otkriva i uklanja neprirodne izmaglice, maglu, maglu, prašinu, smog i druge zbunjujuće elemente.
 • Tint Perfection: Nalazi najbolje rješenje za nijansu – toplije ili hladnije – ovisno o nekoliko varijabli.
 • Retuširanje lica: Otkriva lica, a zatim radi na očuvanju bilo kakvih nedostataka ili neodgovarajućih boja.
 • JPG Fix: pronalazi i ispravlja greške u JPEG slikama potiskuju kompresijske artefakte.
 • RAW Processing: Analizira podatke u RAW datotekama i pruža najbolje rezultate.
 • Horizon Straightening: Podešava blago horizonte ili pozadine.

Verzije PhotoLemur iz 2.2.1 uključuju korekciju leća, koja je dizajnirana za ispravljanje izobličenja, kromatskih aberacija i vignettinga i automatski se primjenjuje. Fotolemur kaže da se primjenjuje samo kada je to potrebno tako da ga možete jednostavno ostaviti cijelo vrijeme. Ali to se može onemogućiti putem Postavki u padajućem izborniku.

Sažetak
Datum pregleda
Pregledana stavka
PhotoLemur
Ocjena
41star1star1star1stargray
Previous Post
Tactical Smartwatch V3
uređaj

Tactical Smartwatch Recenzije, recenzije, cijene i kupnje

Next Post
eToro
Novac

eToro Recenzije, recenzije, cijene i kupnje