Multilan Active Recenzije, recenzije, cijene i kupnje

Multilan Active 

Uho je složen dio tijela, izrađen od nekoliko različitih komora. Svatko može dobiti infekciju uha, ali odrasli ga primaju rjeđe od djece. Ako se infekcije uha ne liječe odmah, mogu uzrokovati  komplikacije. Infekcije uha mogu pogoditi bilo koju od ovih komora i uzrokovati različite simptome. Da biste osigurali liječenje infekcija uha, medicinski stručnjak vjerojatno će vas tražiti od simptoma. Glavni simptom infekcije uha je uho, ali neki drugi uobičajeni simptomi su:

 •  groznica
 •  Povlačenje ili trljanje uha
 •  Konzumiranje manje nego obično
 •  Problemi sa spavanjem
 •  Tekućina koja izlazi iz jedne ili obaju ušiju

Uho se sastoji od tri dijela – vanjskog uha, srednjeg uha i unutarnjeg uha. Središnje uho povezuje se sa stražnjim dijelom grla i nosa pomoću Eustahijeve cijevi. Kada vaše dijete ima hladno, curenje nosa, alergije ili upalu grla, Eustahijska cijev može postati blokirana, uzrokujući da se tekućina povuče u srednjem uhu. Ta kopija postaje lako zaražena bakterijama ili virusima koji uzrokuju bubrenje bubnjića, uzrokujući bol i stanje poznato kao akutni otitis media ili infekcija srednjeg uha.

Infekcije uha nisu uobičajene kod odraslih kao kod djece, iako one mogu biti ozbiljnije. Simptomi infekcija uha kod odraslih trebaju biti pomno nadzirani i dijagnosticirani od strane liječnika kako bi se izbjegle nikakve komplikacije. Neke situacije i aktivnosti uzrokuju da neki ljudi imaju veću vjerojatnost da imaju infekcije uha od drugih. Međutim, postoji nekoliko korisnih koraka koje možete poduzeti kako biste spriječili i liječili. Multilan Active je najbolji lijek za liječenje sluha.

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

Što je Multilan Active?

Multilan Active pripada skupini lijekova koji se nazivaju analgetici (analgetici) i antipiretici (antipiretici). Točan mehanizam djelovanja ovog lijeka je nepoznat. To može smanjiti proizvodnju prostaglandina u mozgu. Prostaglandini su kemijske tvari koje uzrokuju upalu i oticanje. Oslobađa bol u timpanskoj membrani, povećava prag boli, tj. Zahtijeva više boli prije nego što osoba osjeća. To smanjuje groznicu djelovanjem na središte regulacije topline u mozgu. Naime, centar govori da snižava tjelesnu temperaturu kada je temperatura povišena.

Ovaj lijek je lijek protiv bolova i redukcije vrućice. Multilan Active se koristi za liječenje mnogih stanja, kao što su glavobolje, infekcije uha, bol u mišićima, artritis, bol u leđima, zubobolje, prehlade i groznice.

Uzroci infekcije uha

Infekcije uha u odraslih obično su uzrokovane mikroorganizmima kao što su virusi, gljivice ili bakterije. Način na koji je osoba zaražena često određuje vrstu zaražene infekcije. Osobe s oslabljenim imunološkim sustavom ili upale u ušnim strukturama mogu biti osjetljivije na infekcije uha od drugih. Dijabetes je drugi faktor rizika koji može učiniti nekoga osjetljivijom na infekcije uha. Osobe s kroničnim uvjetima kože, uključujući ekcem ili psorijazu, također mogu biti osjetljive na vanjske infekcije uha.

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

Multilan Active nuspojave

Prikladne nuspojave od Multilan Active nisu uobičajene.

Najčešće nuspojave su osip, mučnina i glavobolja.

Ostale važne nuspojave uključuju:

 •  reakcije preosjetljivosti
 •  Ozbiljne reakcije kože
 •  Oštećenje bubrega
 •  Anemija
 •  Smanjenje broja trombocita u krvi (trombocitopenija)

Multilan Active – sastojak koji se koristi za proizvodnju ove kapsule

Multilan Active je bolest slična aspirinu. Često se u kombinaciji s opioidima, kao što su kodein i dihidrokodeina, kako bi se proizvoditi jači analgetik.

Pomoćne tvari su: butilparaben, natrijev karboksimetilceluloza, celuloza, kukuruzni škrob, FD & C žuto No. 10, natrijeva sol edetatu dinatrijev FD & C Blue # 1, FD & C crveno No. 40, želatinu, hipromelozu, crni željezni oksid, oksid crveno željezo, žuti željezni oksid, magnezijev stearat,

Prednosti korištenja ove tablete

 •  Ovaj lijek ne utječe na učinkovitost acetilsalicilne kiseline u liječenju bolesti srca.
 •  Multilan Active je sigurniji izbor za pacijente s infekcijom srca i uha.
 •  Ovaj lijek oslobađa bol (glavobolja, zubobolja, bol u leđima, osteoartritis)

Nedostaci Multilan Active

 •  Može dovesti do oštećenja jetre i bubrega
 •  Također može izazvati osip / svrbež kože
 •  Problemi s disanjem

Kako učinkovito koristiti ovaj lijek (doziranje)

 •  Doza za odrasle od 325 do 650 mg svakih 4 sata ili 500 mg svakih 8 sati pri uporabi pripravaka za trenutačno oslobađanje.
 •  Doza za kapsulu s produženim otpuštanjem je 1300 mg svakih 8 sati.
 •  Maksimalna dnevna doza iznosi 4 grama.
 •  Oralna doza za dijete ovisi o dobi i težini djeteta. Ako je kraće od 12 godina, doza je 10-15 mg / kg svakih 6-8 sati, a ne prelazi 2,6 g / dan (5 doza). U dobi od 12 godina, doza je 40-60 mg / kg / dan svakih 6 sati i ne prelazi 3.75 g / dan (5 doza).

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

Multilan Active – Gdje kupiti ovaj lijek?

Ispod je izravna veza na kupnju, gdje možete kupiti ovaj lijek od:

Opći savjeti o sprječavanju ušiju

Neke jednostavne dnevne aktivnosti pomažu u sprječavanju mnogih infekcija uha. Neki osnovni savjeti o higijeni i načinu života također će pomoći u prevenciji. Prestanak pušenja važan je korak u sprječavanju infekcija gornjih dišnih puteva i uha. Pušenje izravno oštećuje osjetljiva tkiva u ovom dijelu tijela, a također smanjuje učinkovitost tjelesnog imunološkog sustava. Također uzrokuje upalu.

Vanjsko uho treba dobro očistiti i osušiti nakon kupanja ili kupanja. Stručnjaci preporučuju uporabu napetosti za uši kako bi izbjegli nakupljanje vode u ušima. Ona također može pomoći ručnik i ručnik sušenje uši odmah nakon kupanja.

Osoba ne smije koristiti čistače od pamuka ili druge predmete za čišćenje ušiju jer mogu oštetiti kanal za uši i bubnjić, što dovodi do infekcije. Redovita pranja ruku mogu spriječiti širenje bakterija koje mogu uzrokovati infekcije uha. Svatko tko pokušava spriječiti infekcije uha također bi trebao izbjegavati stavljanje prstiju u ili blizu njihovih ušiju.

Osobe s alergijama trebaju izbjegavati izazivanje alergija što je više moguće za smanjenje upale i stvaranje sluzi koji može pridonijeti infekciji. Liječenje i sezonskih alergija i kožnih bolesti još je jedan korak u sprječavanju infekcija uha.

Korisnička povratna informacija o Multilan Active

Ja ga koristiti nekoliko puta tjedno u slučaju eksplozija boli kronične boli u uhu, koji izgleda kao da rade bolje nego dodatnu čvrstoću i dłużej.Nie sam se oslanjaju na mom oksikodon toliko sad kad sam ga za neki odjek da nisu svi eksplozija boli isto završiti, a ja i dalje koristiti jedan od mojih oksykodonów, smijem 4 po danu, ali sada sam uzeti jedan ili dva od kada sam počeo koristiti Active 8 sat Multilan Active ja također koristiti robnih brendova i radi jednako dobro. – Anonimno – Europa

Uzeo sam jednu kapsulu prije spavanja za tjedan dana, kako bi vam spavati (artritis), imao sam visok krvni tlak i reakcija częstoskurczu.Ale prestali smo poduzeti sve dodatne sljedeće redovite lijekove. Ja ga opet uzeo oko mjesec dana kasnije, on je imao istu reakciju, samo mnogo gore, shvatio sam što je razlog, nikad je više, a država nije vratila nakon tri mjeseca, moji liječnici nisu bili svjesni reakcije ovog lijeka – Soldiermom – Nizozemska

Počeo sam uzimati ovaj lijek za bol u uhu, to je moćna stvar, pa nikad nisam uzimala više od 1000 miligrama (2 tablete) istodobno. Maksimalna dnevna doza iznosi 4000 miligrama, ali nikada ne trebam (ed) dovoljno; otprilike polovica od mene čini trik za mene. Nisam imao nikakvih negativnih nuspojava, ali zabrinut sam, mogu postati ovisna o tome ako se ne počnem brzo počistiti. Čitam što može učiniti s jetrom neke osobe … – Brookie Kooky – Poljska

Ovaj lijek pomaže mi toliko moje boli, obično osjećaju u sredini cilindra noću, jer noću bol je najgore, te s vremena na vrijeme sam ga uzeti, i osjećam se super i ne mogu dobro spavati, a ja osjećam bolje sljedeći par dana – Reneefrendewey – Kenija

Moj sin je tri dana pate od visoke temperature, a ja sam ga imao na multilane svaka 4 sata, ali je odlučio pokušati Tylenol u svom redovnom režimu, ali to ne rade, a njegova temperatura i dalje raste. to je jedino što je radio za njega. – Vjera – NY

Ch17: 49 11.03.2018ociaż imaju nuspojava suha usta, i blagu vrtoglavicu, bol dobiva ono što bi trebalo, suha usta se događa kada traje 4 sata ili više u 12 sati Vrtoglavica je neposredniji nakon 1. h nakon probavnog poremećaja, ali se raspršuju 1 2 sata nakon ingestije. – Anonimno – Španjolska

Vjerujem da postoje mnoge prednosti liječenja uz primjenu ove kapsule za infekciju uha. Siguran je, jeftin i ne zahtijeva liječnički recept. Osim toga, dostupan je gotovo svugdje i zato je udoban. Nije bilo nuspojava liječenja od mene. – Zathey – Singapur

Ne radi ništa za moju bol, bilo zubobolja, bol u leđima, bol u leđima, glavobolja. Moram ga uzimati tako velike doze, čak i uz mali utjecaj, za što se bojim predoziranja. 4000 mg po danu je maksimalno po danu za osobu. Mogu to učiniti tako lako. Boji se da se mogu ubiti zbog predoziranja je li to istina? – Koke – Italija

Multilan Active aplikacije

Iako su infekcije uha bolne i neugodne, one sigurno ne prijete životu. Većina praktičara prakticira “čekaj i vidi” 72 sata prije propisivanja jer će mnoge infekcije uha nestati u isto vrijeme. Ponekad roditelji mogu probati niz domaćih lijekova za infekcije uha, što može biti olakšanje.

Prije uporabe ovog lijeka obavijestite svog liječnika ili ljekarnika ako ste alergični na ovaj lijek; ili ako imate bilo kakve druge alergije. Ovaj proizvod može sadržavati neaktivne sastojke koji mogu uzrokovati alergijske reakcije ili druge probleme. Obratite se svom ljekarniku za više informacija. Tekući proizvodi, tablete za žvakanje ili otopine / šumeće tablete mogu sadržavati šećer ili aspartam.

Treba paziti u slučaju dijabetesa, PKU-a ili drugih stanja koja zahtijevaju smanjenje / izbjegavanje tih tvari u prehrani. Ako se bilo koji od ovih stanja pojavljuje, molimo Vas da se obratite svom liječniku ili ljekarniku radi sigurne uporabe tih proizvoda. Ako ste trudni, obavijestite svog liječnika prije korištenja ovog lijeka. Acetaminofen prelazi u majčino mlijeko. Obratite se svom liječniku prije dojenja.

Sažetak
Datum pregleda
Pregledana stavka
Multilan Active
Ocjena
41star1star1star1stargray
Previous Post
Euphoric Feet
Zdravlje

Euphoric Feet Recenzije, recenzije, cijene i kupnje

Next Post
Tactical Smartwatch V3
uređaj

Tactical Smartwatch Recenzije, recenzije, cijene i kupnje