Fresh-R Recenzije, cijene i kupnja

Osobito kada se suho ljeto vrati, ovlaživači su dobrodošla promjena u inače suhom dnevnom boravku. Ne samo da se osjećate kao da ste na suhom danu u pustinji. To također dovodi do zdravstvenih problema. Nije za uzalud konzumacija nazalnog spreja ili sličnih Fresh-R u ljetnim mjesecima uvijek viša. Budući da netko stalno svrbi nos, on je suh, a nekako se doima i da nema zraka. Stoga je ovlaživač zraka već dobrodošla alternativa inače suhom domu. Ako je klima uređaj ugrađen u ovlaživač, ništa ne može poći po zlu. Danas ćemo pogledati Fresh-R. Ovlaživač zraka koji također može donijeti potpuno drugačiju klimu u dnevnoj sobi u isto vrijeme.

Što je Fresh-R?

Ovaj uređaj je ovlaživač zraka i klima uređaj u jednom. Proizvođač oglašava s različitim funkcijama koje mogu predstavljati pravu alternativu običnom klimatizacijskom uređaju, posebno u toplijoj sezoni. Evo nekoliko ključnih točaka koje proizvođač obećava:

 • pojedinačni ovlaživač zraka
 • Detektor pokreta za automatsko uključivanje i isključivanje
 • tri različite razine brzine
 • Napajanje preko USB-a
 • Spremnik vode za 10 sati rada
 • mali i kompaktni

Svojom veličinom uređaj je idealan za putovanja i ljetovanje i lako se može uzeti. Posebno u zagušljivim hotelskim sobama, klima uređaj neće raditi na kraju ako ga najviše želite. Uređaj je mali, postoje tri prednosti za prilagodbu i može se jednostavno napajati putem USB priključka. Osim toga, štedi energiju jer sadrži detektor pokreta, koji se pokreće tek kad opazi kretanje u njegovoj blizini. Zrak se može ovlažiti pojedinačno. Klima uređaj donosi sve važne uvjete koje postavljate.

fresh-r

Koja je svrha ovlaživača zraka?

Unutar zagušljivih prostorija, mnogi se pitaju bi li trebali kupiti klima uređaj. Problem: Takav klima uređaj ne samo da je vrlo glasan, već košta i mnogo novca. I ne samo u kupnji. Ako se njime rukuje, ona privlači mnogo struje i vode i nije posebno ekološki prihvatljiva. Drugi problem je da uvijek trebate znati stručnjaka, u slučaju da se uređaj pokvari. S druge strane, ovlaživač je mali, praktičan i može se brzo zamijeniti ako se pojavi potreba. On ima svaku funkciju velikog klimatizacijskog Fresh-R i idealan je ako se zrak treba navlažiti.

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

Zašto trebam Fresh-R?

Hladnjak zraka namijenjen je prvenstveno ljudima koji vole ljeti ugodnu klimu u svoja četiri zida. U isto vrijeme želite odbaciti instalaciju klima Fresh-R. Osobito tijekom noći, to stvara mnogo buke, tako da je san nezamisliv. Stoga je uređaj zaista pogodan za svakoga tko žudi za prednostima klimatizacije, ali nema novca za kupnju ili općenito odbija, iz bilo kojeg razloga. Klima uređaj može se jednostavno smjestiti u spavaćoj sobi ili dnevnoj sobi. Svugdje gdje je prostor. Nije bitno je li mlad ili star, uređaj je jednako voljen od svake generacije i mnogi koji ga ne žele propustiti nakon što ga isprobaju.

Kako se proizvod koristi?

Primjena uređaja potpuno je jednostavna i stoga može poslužiti i onima koji inače nemaju tehničke vještine. Potrebno je samo napuniti spremnik za vodu iz klima uređaja i vratiti ga u jedinicu. Zatim se uključuje i isključuje hladnjak zraka. Od presudne je važnosti da se razina brzine podešava pomoću gornjih tipki. To znači: što je veća brzina, to je veće hlađenje. Ako je potrebno, detektor pokreta je uključen, što omogućuje samo pokretanje uređaja kada je netko u blizini. Inače, kada prođe hladnjak zraka, ponovno se isključuje nakon oko 10 sati, jer se voda mora nadopuniti.

Onda samo nastavite, kao što je već opisano.

Fresh-R klima uređaj

Koje su prednosti i nedostaci Fresh-R?

Svaki gadget ima svoje prednosti i nedostatke koje biste trebali provjeriti prije kupnje. Stoga, kada smo sumirali sve parametre i jasno ih predstavili:

prednosti

 • nekoliko funkcija u jednom
 • jednostavan rad
 • Napajanje preko USB-a
 • 10 sati kilometraže u jednom pokretu
 • također na putu dobra alternativa

nedostaci

 • nije poznato

Zračni hladnjak radi do 10 sati u isto vrijeme, dok drugi dolaze samo oko 5 do 6 sati. To se može lako uzeti na putu i osigurava u svakoj hotelskoj sobi za pravu hladnoću. Osim toga, napajanje se lako kontrolira preko USB-a. To znači da ako imate prijenosno računalo, jednostavno spojite uređaj tamo ili koristite odgovarajući adapter, koji zatim dolazi u utičnicu. Sukladno tome, ne postoje poteškoće u međudržavnim standardima u drugim standardima. Prednosti su praktično očite.

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

General Fresh-R test i značajke kvalitete

Imali smo bliži pogled na klima uređaj i htjeli smo ga isprobati. Prije svega, hladnjak zraka izgleda vrlo lako za rukovanje, rukovanje je vrlo jednostavno. Netko, koji nikada nije imao ništa s tim, zapravo sve to sam učini, prije svega, važno je napuniti vodu prije nego što se uključi. Klima uređaj polako ili umjereno hladi temperaturu u sobi, bilo da se radi o spavaćoj sobi ili dnevnoj sobi. Potrebno je neko vrijeme da ostane jednako ugodno za hlađenje, ali ova će temperatura ostati konstantna. Trajanje od 10 sati je dobro, dobili smo ga ispod 10 sati. Detektor pokreta također radi besprijekorno.

Također smo dali uređaj kolegi koji je uvijek imao problema sa suhim nosom i pokušala je nekoliko noći. Žalila se na puno manje problema tijekom noći i osjećala se mnogo bolje u cjelini. Stoga bismo željeli dati dobru ocjenu i preporučiti uređaj. Vidljiva je kvaliteta izrade i prezentacije.

Ured Fresh-R

General Fresh-R iskustva i mišljenja

U našem testu, kao iu istraživanju, tražili smo daljnja mišljenja koja su došla od ljudi koji su već stekli iskustvo s proizvodom. Iskustvo koje smo ovdje pronašli je dosljedno pozitivno, zbog čega vjerujemo da su se i oni dobro nosili s uređajem. Mnogi korisnici rado će preporučiti zračni hladnjak i smatraju da je svima dobra alternativa običnom klimatizacijskom uređaju. Dodatna iskustva korisnika dostupna su putem ovog linka! *

Postoje li poznati problemi Fresh-R?

Klima uređaj nije uzrokovao nikakve probleme pri radu s njim. Velika prednost je da je u svakom slučaju dobro oduzeto vrijeme od 10 sati dano kao pojam. U međuvremenu, drugi uređaji koji rade samo pet ili šest sati u isto vrijeme imaju problema tijekom noći kada je spremnik za vodu iznenada prazan. Međutim, to nije bio slučaj s ovim hladnjakom zraka.

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

Gdje mogu kupiti Fresh-R?

Uređaj je najbolje kupiti izravno od proizvođača. To nudi svoje proizvode online na vlastitoj početnoj stranici. Tu su i tzv. Graduirane cijene, gdje možete dobiti nekoliko uređaja po sniženoj povlaštenoj cijeni. U tom slučaju je moguće opremiti i nekoliko prostorija s uređajem i ne mora stalno povlačiti uređaj od A do B. Proizvođač također nudi privremenu besplatnu dostavu. To je vrlo brzo i stoga nakon naručivanja uređaja u roku od nekoliko radnih dana kod kupca. To zapravo nije bolje. Osim toga, ponuđač nudi dodatno trogodišnje jamstvo koje se može kupiti i za još veću sigurnost.

Svježa sobna temperatura

Fresh-R Tehnički detalji

O tehničkim pojedinostima hladnjaka zraka relativno je malo poznato. Evo sažetka onoga što znamo:

 • Detektor pokreta
 • tri razine brzine
 • Napajanje preko USB-a

Općenito, to je sve što trebate znati o ovom uređaju. Mali je i kompaktan, jednostavan je za putovanje, a spremnik za vodu osigurava do 10 sati rada. Budući da je uređaj spojen na napajanje preko USB-a, može se pretpostaviti da troši relativno malu snagu i tako ima puno više od velikog protoka klima uređaja.

Fresh-R ocjena i preporuka

Sve u svemu, smatramo da je ovaj uređaj odlična alternativa za tipični klima uređaj, jer ima mnoge značajke i hladi prostor kao i mnogo učinkovitije. Stoga je preporučujemo drugima i vjerujemo da je to obogaćivanje za svakoga tko se ne želi znojiti ljeti, a može imati i problema sa suhim nosom. Od nas je to prava preporuka!

Informacije o dobavljaču ili partneru za otpremu

Proizvod prodaje Hyper Sls Ltd sa sjedištem u Hong Kongu. Evo svih informacija o tome:

 •     Hyper Sls Ltd
 •     7 / F, zgrada Grande
 •     398-402 Kwun Tong Road, Kowloon, Hong Kong

Daljnje informacije koje nismo mogli odrediti nad ponuditeljem.

Popis izvora i daljnjih veza
 1. https://www.elipso.hr/rashladni-uredaji/stacionarni-klima-uredaji/

Fresh-R

8.5
Materijal 8.5
Primjenjivost 9.0
Upotrijebite 8.5
Cijena 8.0
Previous Post
Xone Phone
Gadgeti

Xone Phone Recenzije, cijene i kupnja

Next Post
Crystal eLUXir
Kosa Proizvodi za njegu

Crystal eLUXir Recenzije, cijene i kupnja