eToro Recenzije, recenzije, cijene i kupnje

eToro – Što je to?

eToro je međunarodni posrednik koji nudi trgovanje brojnim instrumentima trgovanja kao što su  valuta, dionice ili ETF. To uključuje širok raspon kripto valute kao što su Bitcoin, Ripple ili Dash. Otvaranje trgovačkog računa moguće je i za pojedince i za tvrtke. Broker je također jedan od suosnivača društvenog trgovanja. U ovom možete slijediti live izvore trenutačno najuspješnijih trgovaca i kopirati 1: 1. Vidljivi su obrti i strategije trgovanja, omogućujući početnicima lakše razumijevanje trgovanja ili upoznavanje s novim mogućnostima trgovanja kao što su digitalne valute. Sva trgovina putem platforme obrađuju se na mreži. Ako imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se kontaktirati putem e-maila ili razgovora, ali na žalost ne putem telefona. Trgovinska platforma naplaćuje naknade u obliku spreadova, koji dospijevaju u trenutku prodaje. Kao rezultat toga, Forex Broker financira svoje poslovanje kako bi osigurao sve usluge povezane s trgovinom, kao što su podrška ili pravovremene isplate. Registriran na Cipru, posrednik je podložan propisima lokalnog tijela za financijsko nadzorno tijelo, čime se već preferira legitimna poslovna politika reguliranog brokera.

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

Što obećava eToro softver?

Softver koji koristi softver ima dvije različite verzije. Strategije zaštitnih znakova mogu se razviti u demo verziji, a virtualne oklade mogu se napraviti na stvarnom razvoju basa. Prava trgovina ne događa, tako da svi dobici i gubici služe u upoznavanju s korištenjem softvera na prvom mjestu. U verziji uživo prikazuju se aktualne cijene tako da razvoj događaja u stvarnom vremenu ima izravan utjecaj na plasman obrta. Softver je dostupan i putem web stranice i putem aplikacije. Korištenje softvera izravno na radnoj površini moguće je u ranoj fazi platforme u razdoblju od 2007. do 2012. godine. U međuvremenu, ti preuzimanja više nisu dostupni. Razvijanje cijena je vrlo jasno prikazano, pri čemu napredna trgovina prima sve potrebne informacije i početnike se ne odvajaju. Trenutni obrti i njihova vlastita povijest mogu se pogledati zasebno. To omogućuje ili brzo djelovanje ili ulaganje još malo vremena u odgovarajuće razmatranje. Prije sklapanja svake trgovine, uz uloženi iznos, utvrđuju se sigurnosni i sigurnosni mehanizmi, poput funkcije stop-loss. To vam omogućuje maksimalnu kontrolu nad pojedinačnim obrtama, a ne da se potpuno oslanjaju na odluke softvera kao na upotrebu robota za trgovanje. Putem ove veze možete izravno postaviti demonstracijski račun! *

Je li eToro licenciran / ovlašten i reguliran?

Službeno registrirana trgovačka platforma je iu Izraelu, kao iu Velikoj Britaniji i na Cipru. Tamo, kratkoročno nadgleda davatelja Ciparske komisije za vrijednosnice i burzu ili CySEC. Redovni kupci prijavljuju se brokeru na Cipru i izvršavaju pologe na račun reguliranog brokera. Osim toga, posrednik nudi vrhunska članstva. Za njih je odgovoran britanski dio tvrtke, što znači da je regulacija podložna pravilima britanskih vlasti. Tijekom Brexita, važno je da ti klijenti budu u tijeku, jer trenutni razvoj ima izravan utjecaj na sigurnost iznosa raspoloživih na računima trgovanja.

Koje su eToro naknade?

eToro naplaćuje različite naknade za ponuđene usluge. Depoziti su obično slobodni. Prve naknade ne odnose se na kupnju, već samo na prodaju valuta, dionica ili roba kojima se trguje. Ovdje je dospjela odgovarajuća širina. Ovo se automatski uklanja. Iznosi navedeni na računu također odgovaraju stvarnom saldu računa za obnovljenu upotrebu ili depozit. Sve tekuće naknade već su transparentne na web stranici prije otvaranja trgovačkog računa. Čitajući sadržaj web stranice temeljito, možete spasiti neke iznenađenja, kao što su troškovi nastali povlačenjem. To će iznositi do 25 dolara po uplati. Možete podnijeti zahtjev za isplatu od 50 USD. Ovdje morate pažljivo razmišljati o tome želite li odmah isplatiti svoje dobitke ili radije pričekajte da se postigne veći iznos. Budući da se depoziti i dobit na računu trgovanja prikazuju u ukupnom iznosu, važno je pratiti sebe. Inače postoji rizik ponovnog ulaganja dobitaka za koje biste zapravo željeli isplatiti.

Što mogu učiniti s eToro?

Trenutno se trguje, među ostalima:

  • dionice
  • Tečajne liste
  • sirovine
  • EFT i
  • kripto – valute.

Smjesa je vrlo uravnotežena i omogućuje dovoljno raznolikosti u akciji. Važno je za početnike znati da su ti instrumenti za trgovanje samo ponuda. Vi sami odlučite na kojim područjima dobro znate da možete realno procijeniti rizik od obrta. Zahtjev za stavljanje obrta u sva područja ne postoji. Društveno trgovanje omogućuje vam da najprije proučavate razvoj kriptoskopa i proučite strategije drugih trgovaca. Pored zajednice trgovaca, društveno trgovanje također služi za produbljivanje upravljanja rizicima. Promatrajući druge trgovce, naučit ćete jednako kao i u svakodnevnom istraživanju tržišta i razmjene. Kombinirano, lako se možete oprostiti od neprofitnih ulaganja ili svoje iskustvo steći kasnije, čak i kao trgovac drugima. Istodobno, ovaj ciklus osigurava da trgovina i dalje bude atraktivna investicija, a ne zamjenjuje druga ulaganja. Putem ove veze možete izravno postaviti demonstracijski račun! *

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

Ima li i eToro bonus ili minimalni polog?

Minimalni depozit za prvu uplatu iznosi između 200 i 10 000 USD. Potonji iznos odnosi se na minimalni polog za tvrtke. Iznos minimalnog pologa za privatne investitore ovisi i o zemlji iz koje se prijavljujete. Za Njemačku trenutna vrijednost minimalnog pologa iznosi 200 eura. Maksimalni iznos za nepotvrđene račune iznosi 2.250 USD. Da biste potvrdili račun, potrebno je dokazati svoj identitet kao i vašu trenutačnu adresu. Obje su među pravilima, a trgovačka platforma je inferiorna kako bi spriječila pranje novca ili druge sumnjive transakcije. Da biste potvrdili identitet, službeni se ID može skenirati i prenijeti u softver. Nakon toga može potrajati nekoliko dana da bi se račun službeno potvrdio. Depoziti do privremenog maksimalnog iznosa i obrta već se mogu izvršiti. Nakon provjere možete uplatiti i veće iznose. Fiksni bonusi za registraciju ne postoje s ovim brokerom. Umjesto toga, bonus ponude se nude u nepravilnim intervalima. To su dostupne pojedinačnim skupinama korisnika ili na sva dva milijuna korisnika. S druge strane, bonus prijateljskog oglašavanja stalno se nudi. Unatoč zavodljivom bonusu, preporučujemo trgovinsku platformu samo za ljude koji su financijski sposobni nositi se s gubitkom u trgovini.

Je li eToro prijevara ili ugledna?

Mišljenja i izjave mogu se pronaći na mreži u vrlo velikom broju. Budući da je davatelj usluge aktivan od 2007., komentari također pokazuju razvoj pružatelja usluga. Na početku se korisnici žalili, na primjer, o povećenim kvarovima i problemima softvera u kratkom roku kako bi se kontaktirali s podrškom. Uklanjanjem desktop softvera u 2012, izvješća o problemima u rukovanju softverom su sve rijetki. Društvena trgovačka platforma predstavlja se time vrlo kritizirana i dugoročno je na postojećim trgovcima vezanima. Izvješća koja obično ukazuju na prijevaru, kao što su visoki prvi depoziti, pozivi za pologom dodatnih iznosa i odbijanje isplata, nisu uključeni u komentare. Ako je riječ prijevara vrlo često iza frustracije gubitaka. Međutim, kako je davatelj usluga u skladu s obvezom razjašnjavanja rizika, ozbiljnost ovih komentara je tek neznatno oštećena. Međutim, zanimljiva su mišljenja koja ukazuju na sve veći broj brokera s Cipra. Fondu za osiguranje depozita u iznosu od 20.000 eura štiti investitore zbog sve većeg broja davatelja samo neadekvatnih. Ovdje bi, međutim, prvo trebalo zatražiti poboljsanje ciparske vlade.

Što trebam tražiti u takvim programima?

Karakteristike kvalitete brokera razlikuju se samo neznatno ovisno o pružatelju usluge. Da biste bili sigurni da ste napravili pravi odabir pri registraciji, ovdje ćete saznati koje točke trebate podrobnije pogledati. To uključuje:

  •  Sigurnost podataka: Nitko ne želi biti spamiran nakon što se prijavite u brokera. Prijenos vlastitih podataka trećim stranama stoga treba biti jasno označen. Nema naznaka da prodavatelj ima unosan pomoćni posao, primjerice prodajom podataka. Umjesto toga, eToro čak pruža i vlastiti softver za učitavanje osobnih dokumenata. Pristup neovlaštenih trećih strana je stoga već spriječen u ranim fazama hakiranja. Za isplate putem vanjskog pružatelja plaćanja, uvijek je korisno prethodno obavijestiti o njegovoj ozbiljnosti.
  •  Uredba: Propis vlasti vlada Cipra i Ujedinjenog Kraljevstva čine ravnotežu u dobiti motiva brokera i interesa investitora. Ukoliko imate ikakva razloga za pritužbu u slučaju sumnje, pravni se postupak ne isključuje. Budući da regulirani brokeri također ovise o dobroj slici, u interesu eToro ne smije ugroziti ugled negativnim naslovima o problemima s nadležnim tijelima.
  •  Transparentnost: Budući da su transparentni, investitori bi trebali biti svjesni rizika koji su uključeni. Ovaj davatelj socijalne trgovine stavlja ove naputke vrlo vidljivo na nekoliko mjesta na svojoj web stranici. To također uključuje napomenu da plati samo one iznose čiji će ukupni gubitak biti ekonomski isplativ. S druge strane, davatelj usluga pruža brojne lako razumljive informacije u obliku FAQ-ova, videa ili online seminara. Broker ne baca investitore u hladnu vodu, već aktivno pridonosi postavljanju osnove za pametne trgovinske strategije.

Opći eToro test

Prvi korak je registracija. Ovdje se nalazi trgovinski račun i demo račun. Za oboje, neophodno je unijeti nikakve fantasy podatke kako biste izbjegli kasnije probleme s isplatama. U sljedećem koraku možete upotrijebiti fiktivne iznose demo računa ili izvršiti uplatu na pravi račun trgovanja. Potonje je moguće putem zaduženja kreditnim karticama, bankovnih transfera ili korištenja davatelja financijskih usluga kao što su PayPal ili WebMoney. Od ove točke mogu se napraviti prvi obrti ili se opcija društvene trgovine može detaljnije istražiti. Ostale eToro ponude uključuju članstvo u vašem klubu. Od bronce do platine, svako članstvo ima određene prednosti. Međutim, članstvo za trgovanje kriptoznim valutama i suradnja nije obavezno.

Ovdje možete uštedjeti 50% kod proizvođača!

Opća eToro iskustva

Mišljenja o platformama kao što su Broker-Reviews.de ukupno su vrlo uravnotežena. Kao dosljedno pozitivno opisuje vrlo dobru jasnoću softvera. Obučeni u korištenju uspijeva iskusne trgovce bez korištenja ponuđenog demo računa. Međutim, autori su stekli različita iskustva s podrškom. Ovo je njemačko govorno i pristojno tijekom, ali ponekad je teško doći. Za probleme koji su povezani s određenim vremenskim pritiskom, teže je prikupiti ovo strpljenje. Putem ove veze možete izravno postaviti demonstracijski račun! *

Kakva su mišljenja o isplati eToro?

Što se tiče isplate, poželjni su pozitivni komentari. Brza isplata opetovano se hvali, tako da se zatraženi iznosi već računaju sljedeći dan. Problemi s isplatama opisuju se samo ako račun još nije potvrđen. Tek nakon objavljivanja identiteta s traženim iznosom službenog dokumenta identiteta otpuštaju se. Neki bivši korisnici također su imali poteškoća nakon brisanja računa. Iznos duga za neiskorištene račune trgovanja nakon 12 mjeseci je naplaćen. Stoga se preporuča i nakon zatvaranja računa kako bi se brzo podigla primjedba na neovlaštene troškove.

Je li eToro preuzimanje potrebno?

Trenutačno preuzimanje ne zahtijeva upotrebu svih značajki društvenog trgovanja na krizu valute. Softver se praktično koristi putem prijave na web stranici. Za mobilnu trgovinu dostupna je aplikacija trgovinske platforme. Može se besplatno preuzeti iz Trgovine Google Play ili Trgovine Apple App Store. Unatoč vrlo malim ekranima, aplikacija je dizajnirana tako da se trenutačne cijene lako mogu provjeriti. Trgovine su tako postavljene na putu, ne bez prve pažnje procjene odluke.

Kako doći do eToro Prijava?

Prijava je lako dostupna putem web stranice. Odatle korisnici mogu pristupiti stvarnom računu za trgovanje ili demo računu. Druga mogućnost je da se prijavite putem Facebooka ili Googlea. Kao rezultat toga, podaci se ne moraju unositi svaki put, čime se spontani pregled tečajeva još manje komplicira. Putem ove veze možete izravno postaviti demonstracijski račun! *

Je li također dostupan eToro demo račun?

eToro Demo Account vam omogućuje postavljanje fiktivne trgovine na temelju stvarnih kretanja cijena. Početni saldo je također dostupan samo virtualno i stoga se ne može platiti. Cilj demo računa je upoznavanje s korištenjem i dokazivanje ozbiljnosti pružatelja usluga. Vremensko ograničenje za korištenje demo računa postoji jednako malo kao i troškovi. Pogotovo ako je do sada nepoznata društvena trgovina, s demo računom imate priliku upoznati i povezane funkcije na ovom području. Prve pogreške ne moraju se izvršiti demo računom u stvarnim uvjetima. Šanse za krunu obrta s profitom su stoga veće nego bez davanja demo računa. Putem ove veze možete izravno postaviti demonstracijski račun! *

Sažetak
Datum pregleda
Pregledana stavka
eToro
Ocjena
41star1star1star1stargray
Previous Post
photolemur
Zdravlje

PhotoLemur Recenzije, recenzije, cijene i kupnje

Next Post
Bitcoin Method
Novac

Bitcoin Method Recenzije, recenzije, cijene i kupnje